Bijbelkring 1


Elke twee weken op maandagavond om 20.00 uur wordt er een bijeenkomst gehouden bij een van de leden thuis. Tijdens deze Bijbelkring wordt met elkaar gesproken over de inhoud van een Bijbelboek. We doen dit rechtstreeks uit de Bijbel of met behulp van een boekje dat ons met een aantal vragen en opmerkingen helpt nadenken.
U bent welkom om aan deze Bijbelkring mee te doen. Voor informatie kunt u bellen met Ary Koppenaal, telefoon:0572-393817Jeugdvereniging Spirit


Jeugdvereniging ‘Spirit’ is bedoeld voor alle jongeren in de leeftijd van 11 tot 16 jaar!

Eén keer in de twee weken komt de jeugdvereniging ‘Spirit’ op vrijdagavond samen, om met elkaar te praten over dingen die ons bezighouden en dingen die we in het dagelijks leven tegen kunnen komen. Centraal binnen deze onderwerpen staat natuurlijk God en wat Hij ons vertelt in de Bijbel.

Deze gesprekken worden voornamelijk gevoerd aan de hand van een inleiding.Sola Gratia


Hoi allemaal!

Welkom bij JV Sola Gratia!
Hieronder beschrijven we even in het kort wie we zijn en wat we doen.
Onze jv bestaat uit momenteel 30 leden en een aantal gastleden in de leeftijd van 16 jaar en ouder.
We hebben verschillende kerkgemeenschappen onder ons. Waaronder PKN, christelijk gereformeerd, gereformeerd vrijgemaakt en de nederlands gereformeerden.

De invulling van zo’n JV avond
Om de twee weken komen we bij elkaar om enkele bijbelse onderwerpen aan de orde te laten komen. Om 19.45 is er een inloop, waarbij er een kop koffie/thee gedronken wordt. Rond een uur of 20.00/20.15 beginnen we met het “officiële” gedeelte.  Daarin beginnen we met gebed, zingen we een aantal liederen en daarna gaat de groep uiteen in 2 of 3 kleinere groepen. Rond een uur of half 10 sluiten we af in de groepjes met gebed. Hierna kan elk jv (gast) lid nog even zijn of haar zegje doen in de rondvraag. De besproken mededelingen worden nog eens door de secretaris(esse) via de mail rondgestuurd, zodat ook leden die enkele jv avonden niet aanwezig konden zijn, toch nog op de hoogte blijven van allerlei mededelingen, hoogtepunten of activiteiten.
 
De activiteiten van de JV!
Naast het geestelijk deel, organiseert elk jv-lid/gast ook allerlei activiteiten. Zo organiseren we bijna elk jaar een activiteit waarbij we geld inzamelen voor een goed doel. In de voorgaande jaren hebben we dit gedaan met “kniepertjes” bakken, restaurant Sola Gratia en dit jaar staat er weer wat anders op het programma.

Ook vinden we het contact met ouderen erg belangrijk. Daarom hebben we een “ouderenbezoekjescommissie” die een lijst maakt waarbij een groepje jongeren enkele ouderen (vaak rond de kerst) een bezoekje brengt.

Natuurlijk vinden we de band met elkaar ook erg belangrijk. We organiseren dan een avondje bowling of een dagje schaatsen, het eindfeest, een kamp en nog enkele activiteiten meer…
 

Locatie veranderingen


......
lees meer..
 
Ochtenddienst

's zondagsmorgens: 9.30 uur
in het gebouw het kerkgebouw aan de Langeslag
Laag Zuthem

......
lees meer..
 
Avonddienst......
lees meer..

 

anbi status